Octubre 2017

21-22 d'octubre / Secció Jove 

Pic del Carlit pels Etanys de Les Bulloses

Aquest cop anirem al pic més alt de la Cerdanya. Amb 2.921 metres, la conquesta del Carlit ens ofereix un recorregut on hi abunden els grans llacs de la zona de les Bulloses. La ruta compta amb dues parts ben diferenciades: Als primers 6 Kms, suaus de desnivell, voreja els llacs i el caminar és agradable en un entorn cobert d’un llit verd d’herba baixa i fresca. La segona part, molt més rocosa, deixa enrere el verd i el blau i ens envolten els grisos i marrons de la roca dura, que posa a prova les botes i les vistes esdevenen més aèries i espectaculars fins a arribar al seu punt àlgid quan es corona el cim. La ruta durarà dos dies. El punt exacte on dormirem queda pendent de definir.

Distància: 17,01 Km. Desnivell: 910 mts.Temps aprox. De ruta: 7 hores.

Sortida: 7h al pàrquing del CAP de Blanes.

Contacte: Xavi Pascual 617829953 Imprescindible: 1 acudit.

 

 

 22 d’octubre / Amics dels Camins/Senderisme 

Montserrat-Collbató-Abadia

Seguint amb la iniciativa de seguir els diferents camins que pugen a Montserrat i coincidint amb la sortida dels Amics dels Camins, aquest any es farà: Collbató per l´atractiva Drecera de Fra Gari continuant per la sorprenent Drecera de Sant Joan i les impressionants vistes que es gaudeixen des de la miranda de Santa Magdalena, per arribar després a l´Abadia.

Dificultat : mitja -alta Desnivell : + 850- 520 m. Distancia : 10,30 km. Durada : 6,30 hores

Sortida : 7 hores de la Plaça Catalunya i després a la parada d’autobús de l’edifici Domus Aurea Cal portar esmorzar i dinar. Cal reservar lloc al bus

Contacte bus : Quimeta 665 976 764 Contacte sortida Pepe Garcia 972 33 08 72

 

 

29 d’octubre / Senderisme

Puig del Far, El Casadevall i Les coves de les Grioteres

La ruta pels cingles de Vilanova de Sau, discorre sempre amb unes vistes banyades pel magnífic pantà de Sau. En ella es coronaran dos cims : l’emblemàtic cim del Far i el no tan conegut Puig de Casadevall. Finalment donarem un toc pintoresc a la sortida visitant les misterioses coves de les Grioteres. És una sortida d’una distància i un desnivell molt apte per a tothom, variada i amb unes vistes espectaculars. No te l’ha pots perdre!!

Distància: 11,9 km. Desnivell: +500 m. Durada: 4,5 h.

Sortida: 8h al pàrquing del CAP II de Blanes.

Contactes: Miquel Rams 625 895 673. Natalie Hern 616 289 462